ADIYAMAN / MERKEZ - Vatan İlkokulu

May

İl Kültür ve Turizm Müdürlügü tarafından Kültürel Miraslarımızın tanıtılması amacıyla ''Perre Antik Kenti'' örenyerine gezi etkinliği düzenlendi. Okulumuz öğrencileri örenyerini gezerek büyük heyecan ve mutluluk yaşadılar.

May

GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ÜÇ TAŞ MÜSABAKASINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ RAKİPLERİNİ ELEYEREK FİNALE YÜKSELDİLER.KENDİLERİNİ VE ÖĞRETMENİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Coşkuyla kutladık.

Nis

İLİMİZDE DÜZENLENEN GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI YARIŞMALARINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ ÜÇ TAŞ VE YAKAN TOP OYUNLARINDA RAKİPLERİNİ YENEREK BİR ÜST TURA ÇIKTILAR.ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE EMEKLERİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDİYOR, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ.

TEŞEKKÜR..

Ock

Okulumuzda Saygı duruşu ve bayrak töreninin ardından "İlk dersimiz şehitlik" programı düzenlendi.Düzenlenen program kapsamında Karakol Komutanlığımızdaki görevli askerlerimiz tarafından okulumuz öğrencilerine günün anlam ve önemini belirten bilgiler verildi.

Ock

OKULUMUZU ZİYARETE GELEN İSTANBUL İLİM YAYMA CEMİYETİ TARAFINDAN OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE SOSYAL,SANATSAL,KÜLTÜREL VE SPORTİF ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ.VE ÖĞRENCİLERİMİZE ÇEŞİTLİ HEDİYELER DAĞITILDI.

Kas

''OKULUMUZ KAPANMASIN'' ADLI PROJE KAPSAMINDA 18:00-21:00 SAATLERİ ARASINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERE HİZMET VERMEKTEDİR.